jeugdkamp

Onze lieve, IJslandse paarden met hun brede, comfortabele rug zijn bijzonder geschikt om kinderen kennis te laten maken met de paardensport. In bijna alle schoolvakanties verzorgen wij daarom jeugdkampen. Wij hebben daarbij plaats voor maximaal tien ruiters in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar. We bieden onze jonge gasten een huiselijk onderkomen en gezonde, lekkere maaltijden. Ze wonen als een grote familie op onze paardenboerderij, waarvandaan we gezamenlijke buitenritten maken door de velden en bossen en over de heide. Ook krijgen de kinderen dressuur, zitlessen en theorielessen.

ook dit kan op een jeugd pony vakantie

Iedereen verzorgt tijdens deze week zijn eigen paard, natuurlijk onder begeleiding van een ervaren persoon. Maar niet alles draait om paarden deze week. Onze fantastische leiding verzorgt ook superleuke spelletjes, speurtochten, een gezellig kampvuur en een bonte avond. Samen maken we een heuse weekkrant met alle dolle avonturen van de week
Bij ons staan de paarden op de eerste plaats, maar er zijn ook nog andere dieren die aandacht nodig hebben. Zo zijn er geiten, kippen, een kat en een lieve IJslandse hond.
We verwachten de kinderen op maandag om 10.00 uur en het kamp eindigt de volgende zaterdag om 14.00 uur.

Eerst even poetsen  foto Peet Boeijink Ik krijg straks nog een les in de bak foto Peet Boeijink

Meenemen!
Regenkleding, laarzen, helm (niet vergeten!), lange broek, warme trui, handdoek, tandenborstel, slaapzak, kussensloop en zwemgerief.

Niet meenemen!
Gelieve je eigen poetsspullen thuis te laten, wij hebben alles dat je nodig hebt en zo breng je niet per ongeluk ziektes mee.

Geheel verzorgd.

Prijs 310.- euro p.p.